Over de Wolda`s

01 april 2010

Hi,
Angelo is op Somerscamp geweest met school, supergaaf was het!






















9 Dagen is ie weggeweest, wel wat lang voor een 12-jarige, (zeker voor pa en moe) maar absoluut geweldig!















Er worden eens in de zoveel tijd 160 kinderen geselecteerd van 16 verschillende scholen over heel Victoria om daar naartoe te gaan, dus dat zijn maar 10 kinderen per school!Angelo had een inschrijfformulier meegekregen om deel te nemen, maar het was wel wie het eerst komt, het eerst maalt...en vol is vol.
Hij wilde zo graag mee, dat hij er eerder voor is opgestaan om maar zo vroeg mogelijk op school te zijn, om zijn formuliertje in te leveren!!


















Hartstikke spannend natuurlijk, want het ging op volgorde van inleveren......en jawel hoor, hij was nummer 3....pfffjoeh...wat een opluchting, ik had er toch niet aan moeten denken hoe zijn stemming was geweest als het hele feest niet door was gegaan!
Maar goed, hij ging dus! Dinsdagochtend stond ie gepakt en gezakt te stuiteren van de zenuwen.




Ik moest nog moeite doen om een afscheidskus af te troggelen (ja hallo, dat doe je toch niet met al je vrienden erbij!), en heb ik hem vriendelijk verzocht mij vooral te missen, en zo niet, dan moest ie maar gewoon liegen, haha!












Zondags mochten de ouders op visite komen, en een lunch voor de kids verzorgen. We besloten om er een bbq-lunch van te maken, het was superleuk. We mochten maar tweeënhalf uur blijven, en daarna moesten we weer wieberen, want er stond weer van alles op het programma voor de kids.







Het deed mij trouwens aan vroeger denken toen ik met de kinderkampen naar Haamstede ging, ik kan me niet herinneren dat ik graag naar huis wilde, Angelo dus ook niet, hij had het super naar z'n zin.

Afgelopen woensdag kwam hij weer thuis, helemaal versleten en met drastisch slaaptekort heeft ie zich languit in bad laten glijden, en ja, hij had ons gemist (ik weet niet zeker of het waar is!?) één ding is zeker, hij zou het zo weer doen!













Afgelopen vrijdag zijn we naar de oefenrondes van de Grand Prix in Melbourne geweest.



Ook dit was weer georganiseerd door school, er waren 150 vrijkaartjes beschikbaar, en ook nu weer was het, wie het eerst komt, het eerst maalt, en weer hadden we mazzel...we hadden 4 vrijkaartjes!

Dus Bert heeft een dag vrijgenomen en zijn we met de trein naar de stad gegaan.

Hartstikke leuk om het allemaal eens van dichtbij te zien, maar wel een ongeloofelijke kolereherrie!! Gelukkig had Bert een partijtje oordoppen geregeld, anders was ik nu nog doof geweest, haha.

Daarna effe een happie gaan eten in de stad met de kids, dus het was weer een 'af' dagje.





En nu hebben we paasvakantie en gaan we vrijdag met de buren een lang weekend weg naar 90-mile beach, naar het plaatsje Woodside. Ben benieuwd wat dat weer gaat opleveren voor de weblog!