Over de Wolda`s

07 juli 2009

Het is winter in Melbourne!
Nou ja, winter kun je het niet echt noemen, 's-nachts wordt het zo'n graadje of 5, en overdag is het rond de 15 graden met een strakke blauwe lucht en een zonnetje, dus best te doen.

Nina zit tegenwoordig op dansles, ze krijgt les in; hiphop/tap/en jazz, echt superleuk als je die meiden zo bezig ziet. Een paar weken geleden had ze een uitvoering in een heus theater, bloednerveus was ze!! Ze had de opdracht gekregen om 'big hiphophair' te maken, da's best lastig natuurlijk, want wat is in godsnaam "big hiphophair"????? Ik heb dus een haarstuk met gekleurde strengen haar gekocht en dat bleek een succes, het resultaat was geweldig, de uitvoering ook! Er zijn opnames gemaakt door professionele cameramensen maar de dvd hebben we nog niet, omdat ze nu vakantie heeft.












Aankomende maandag gaat Angelo voor het eerst kennismaken op scouting, ik ben heel benieuwd! Bert heeft vorige week de leider gesproken, en als we dat zo eens hoorden dan is het supergaaf, ze gaan caving doen (grotverkennen) en bergbeklimmen, abseilen, survivalkampen, kanoen, enz,enz...
Hij heeft er helemaal zin in, nou ik ben benieuwd want Angelo is niet zo'n 'doener', het zal niet meevallen om alles wat een beeldscherm heeft in te ruilen voor wat echte actie!

Af en toe gaan we er wel op uit, maar omdat het nu winter is en ook regelmatig regent en vroeg donker wordt lukt dat niet altijd. We zijn wel pas even lekker in het bos geweest, nadat het flink geregend had, er waren wat watervallen die we wel graag wilden zien, niet echt spectaculair, maar wel de moeite waard. Het was een flinke wandeling, en het was behoorlijk glad, dus we drukten de kinderen steeds op het hart toch vooral voorzichtig te zijn, dat ging gelukkig goed. Bert klom op een gegeven moment op een grote rots omdat hij dat wel stoer vond voor een foto, dus ik zeg nog "kijk nou uit, want het is daar spekglad", dus hij zegt "Jaja, ik kijk heus wel uit hoor" Niet dus......hij springt soepeltjes van de rots, glijdt uit, en klapt keihard op z'n reet in de blubber!!! Helaas heb ik er geen foto van, maar ik heb wel heel hard gelachen