Over de Wolda`s

29 mei 2009

Hi Guys,
Is het alweer een beetje weer in het koude kikkerlandje?

Het is hier nu halen en brengen zoals dat heet, soms zonnig en lekker, en soms regenachtig en somber, ik vind het helemaal niks geef mij de zomer maar, en de winter moet nog komen!!

Nja....winter kun je het ook niet echt noemen want verder dan rond het vriespunt 's-nachts komt het hier niet.

Afijn, met het oog op het voorjaar dat onherroepelijk volgt op de winter, zaten we al druk te fantaseren over wat we allemaal willen zien en doen, want na alle drukte en commotie willen we er ook wel even tussenuit, en ja hoe ga je dat dan doen? Ik bedoel, we hebben natuurlijk de caravan moeten verkopen, die paste net niet in de container maar kamperen vinden we toch nog steeds erg leuk.

Een paar weken geleden was er een caravan-en campershow in Caulfield ( huh?? waar??) nou da's redelijk in de buurt, dus wij er naar toe, meer met het idee om te kijken hoe dat hier gaat, nou ik kan je ze zeggen dat het hier super populair is, en die show was zo verschrikkelijk groot dat we eigenlijk 2 dagen hadden moeten hebben om alles te kunnen zien.

Daar hebben we de campertrailers ontdekt, zeg maar een soort vouwwagen maar dan stoer! Jaja, ik weet dat ik altijd heb geroepen 'kamperen leuk, maar ik ga niet in een tent!', Maar met het oog op het klimaat hier, en niet te vergeten de kosten (want caravans zijn hier godsgruwelijk duur) heb ik toch maar besloten om mijn mening wat bij te stellen, zij het met enige weerstand, en voor de campertrailer te gaan.











Bert heeft met dit soort dingen aan een half woord genoeg en is gelijk gaan spitten op E-bay, wat trouwens wel erg leuk is, en ja hoor....inmiddels zijn wij de trotse bezitters van een fonkelnieuwe 4x4 off-road campertrailer, klinkt goed he, beetje jammer dat ik er nog geen 4x4 off-road terreinwagen bij heb, maar ook dat komt vast goed, (hij is alweer aan het spitten!!!).














Nu effe iets heel anders, onze kat Jack is raar!
We hebben een boom in de tuin staan, en daar speelt Jack dagelijks in, het is 'zijn' boom. Hij klimt erin, zoekt mooie blaadjes uit, die hij vervolgens 'plukt' dan mee naar beneden neemt en ze ergens dumpt, het liefst binnen maar daar ben ik het tot zijn frustratie niet mee eens. Daar kan hij uren mee zoet zijn met dat 'plukken', en als hij genoeg gedaan heeft en hij heeft dorst dan drinkt ie uit het vogelbadje de sukkel, ik heb tegen hem gezegd dat het een vogelbadje is, het staat er zelfs op geschilderd, er staat 'vogel' en 'bad' op in het Chinees, hmm...... misschien is het toch een taalprobleem?