Over de Wolda`s

28 november 2008

De laatste loodjes, en vertrek.........



Hallo allemaal!!



Na een hectische tijd horen jullie weer eens wat van ons, we hebben tot nog toe geen tijd gehad om wat te schrijven want het is op dit moment erg druk met regelen van van alles en nog wat.



De afgelopen weken zijn we natuurlijk erg druk geweest met inpakken, container regelen, huis schoonmaken, enz..enz..., we hebben onze benen uit onze kont gelopen om alles op tijd klaar te krijgen, maar dat is uiteindelijk (met een hoop stress en veel hulp) toch allemaal gelukt.

Geloof mij, emigreren kost je 10 jaar van je leven!!



Vanaf de 19-de nog een paar dagen bij Pa en Ma Stegers "ingewoond", maar de 23-ste was het dan toch echt zover, de dag van vertrek!!!

Weing geslapen, dus al moe voordat we gingen, maar dat versterkt wel het emo-gehalte op Schiphol als je dan daadwerkelijk door de douane moet, wat een tranendal.....we wisten wel dat dat het moeilijkste moment zou zijn, maar als het dan zover is blijkt het toch moeilijker te zijn dan je al dacht.

Na een vlucht van bijna 12 uur kwamen we op Singapore-airport aan, om daar over te stappen op het vliegtuig naar Melbourne ( 6,5 uur vliegen ), je snapt het al, we waren helemaal afgedraaid toen we aankwamen, en ik werd ook nog eens ziek ( zwaar verkouden, koortsig, algehele malaise, enz...enz...)

Op Melbourne airport, werden we warm onthaald door Sachin (Bert's nieuwe manager) en Inge (Toffe griet uit Darley, vlakbij Melbourne) overnacht in het Novotel, en de volgende dag naar ons tijdelijk verblijf in Glen Waverley gebracht door Sachin.

Daar zitten we nu voorlopig voor een week of drie, en zijn naarstig op zoek naar een permanente woning, we hebben al drie dagen rondgereden en zijn er nog niet helemaal uit, maar dat komt op korte termijn vast goed........



Groetjes Claudia, en de rest