Over de Wolda`s

19 november 2008

Afscheidsfeestje.........

Afgelopen zondag hebben we een afscheidsfeestje gehad in eetcafé de "Hoecksack" in Heenvliet, Bert z'n zus Petra had dit voor ons geregeld, een borrel, een hapje, cadeautjes, vrienden en familie, een compleet plaatje dus.....
We hebben een supergaaf boek gekregen met van iedereen een foto ( van Bert z'n familie ) en een lief of leuk stukje tekst, nou geloof me, dat was een tranentrekker pur sang, ik heb het de dag erop pas gelezen en ook toen hield ik het niet droog, met speciale dank aan Jeannette, je hebt jezelf weer overtroffen!
Ook kregen we de "Holland overlevingskit" in tweevoud, met pindakaas, hagelslag, stroopwafels, drop, enz.enz. van Gerard en Carla en van Wil en Piet,
( ik ben van plan om een altaar in te richten en ze heilig te verklaren )
Leuk Feyenoordshirtje voor in de auto en Feyenoordsnoepzak met drop van Rick, en van oma Wolda krijgen de kinders nog een delftsblauwe pot met drop.
's-Avonds nog een borrel bij pa en moe stegers, ik had al een hele mooie gouden ring gekregen van pa en ma, maar we kregen ook nog een supermooi boek met luchtfoto's van Australië van m'n oompje René, en van Amparo en Ernst kregen we een digitaal fotolijstje met foto's van leuke dingen die we met elkaar hebben gedaan, echt geweldig.
En grote broer Ger was er natuurlijk ook bij met z'n vrouw Svetlana en haar dochtertje Angelina.
Van Patries en René kregen we nog een cadeautje, dat kwam René vandaag brengen; ook een digitaal fotolijstje met superleuke foto's van hutspot, caravan, en oerhollandse kneuterigheid, erg grappig.......de kaart die erbij zat zorgde er wel weer voor dat ik spontaan in janken uitbarstte, nou dat belooft wat voor zondag!!!
Mensen, allemaal superbedankt voor de mooie cadeaus.

Groetjes Claudia ( en Bert en de kinderen natuurlijk )