Over de Wolda`s

23 oktober 2008

Tegenvallers!!!


afgelopen maandag hebben we te horen gekregen dat de kopers van de koop afzien, onbegrijpelijk voor ons.
We hadden ze twee weken uitstel gevraagd, voor het tekenen van het koopcontract, omdat we de toestemming uit Sydney van de immigratiedienst nog even af wilde wachten om toch 100% zekerheid te hebben, het is toch niet niks om dan je handtekening te zetten. We hadden het voorstel gedaan om -mocht het onverhoopt toch niet doorgaan- de verlenging van de hypotheekofferte te betalen, wat kan oplopen tot 1% van de hypotheek, Bert had ze gezegd dat ze dat op papier konden zetten en dat wij ervoor zouden tekenen, ze gingen akkoord want voor hun werd dan het risico nul en wij konden dan met een gerust hart de goedkeuring afwachten.
Dat was afgelopen vrijdagavond.
Maandag kwam ik uit m'n werk, en vertelde Bert me dat de kopers zich hadden teruggetrokken omdat ze het toch allemaal te onzeker vonden en die twee weken niet wilden wachten.
Het verhaal wat de makelaar vertelde was dat wij niet wilden tekenen, en ze daarom hadden afgehaakt...

Nou ben ik redelijk naïef maar in dit verhaal geloofde ik gewoon niet!!

Toevallig belde ik vandaag met de makelaar om te vragen of ze de regel "verkocht onder voorbehoud" wilde verwijderen omdat dat niet bepaald je kansen vergroot, toen ik vertelde wie ik was aan de dame aan de telefoon, zei ze me hoe vervelend ze het voor ons vond nu de kopers
zich hadden teruggetrokken en ze met een ander huis bezig waren!!!!!

Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ik heel boos en heel gefrustreerd ben, GRRR.........
We zijn dus weer terug bij af, en kunnen niets anders doen dan afwachten, maar voorlopig heeft
het ons wel ruim twee weken achterstand opgeleverd en slapeloze nachten!

Claudia