Over de Wolda`s

23 augustus 2009

AAAAHHHH!!!!!


De lente is weer in aantocht......

Na een winterperiode van 3 maanden, begint hier op 1 september de lente weer, de bomen hebben al volop bloesem en de eerste verse groene blaadjes dienen zich al aan, hééérlijk!

Er zit echter ook een nadeel aan. Er zijn nou eenmaal mensen die helemaal uit hun stekker gaan als de eerste zonnenstralen zich weer aandienen, laat ik nou net met zo iemand getrouwd zijn, (da's erg hoor).


Ik had een tijdje geleden op de weblog geschreven dat we een off-road campertrailer hebben gekocht, en zoals de naam al doet vermoeden kun je daar dus mee off-road kamperen, het punt is alleen dat je daar ook een off-road auto voor moet hebben, en die hadden we dus niet! Precies ja, hádden, want ik zei toen al dat ik Bert een beetje ken, en dat die 4x4 niet zo lang op zich zou laten wachten. En jawel....nu het weer een beetje lekker weer wordt moest het er natuurlijk van komen; avond aan avond zat ie met z'n neus op internet te spitten, want er moest en zou een terreinwagen komen......nou......HIJ IS ER HOOR!!!







We hebben een prachtige rode, vette Nissan Patrol gekocht!













Vandaag hebben we er fijn een stukje mee gereden, hij was schoon en glanzend gepoetst, dus helemaal klaar voor een ritje, behalve dan als Bert er mee aan de slag gaat hè, die doet er dus alles aan om 'm zo goor mogelijk te krijgen, en..jawel, da's heel goed gelukt.







Hij mocht hem dan ook zelf fijn weer schoonmaken, dat heeft ie gedaan, dus nu staat ie weer schoon en glanzend gepoetst te wachten op het volgende ritje.