Over de Wolda`s

01 januari 2009

Hoi allemaal,




inmiddels is het 1 januari, dus bij deze voor iedereen: GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!!!!!!!!!!!

Bert is nu volop aan het werk, hij is al een week in Sydney geweest, en twee keer een paar dagen in Adelaide, en ik ben aan het soppen en boenen geweest in ons "nieuwe" stulpje, dat was ook wel nodig want de vorige bewoners waren niet van het meest frisse soort! (ik zal jullie de smerige details besparen) maar het is nu bijna klaar dus laat die container nu maar komen, kan niet wachten tot ik m´n eigen spulletjes weer heb.
We zijn in het Yarra Ranges National Park geweest, "leuk!" dachten wij, effe naar een natuurpark, was ook heel leuk, want we zijn daar bij een grote waterval wezen kijken, (zie profielfoto), en we hoorden over een oud goudzoekersstadje dat heet Woods Point, maar dat was best een stuk rijden, door het bos, over gravelwegen, en we kwamen hélémaal niemand tegen, en rijden over gravel duurt dus drie keer zo lang als rijden over asfalt........









Maar ja, op de heenweg als het nog gewoon daglicht is en er is nog genoeg te zien, dan heb je daar niet zo´n erg in, en dan rij je vrolijk verder, en verder en verder........uiteindelijk kwamen we dus toch aan in Woods Point, nou hartstikke leuk, de tijd is daar stil blijven staan 80 jaar geleden, leuk hoor, maar we waren daar snel uitgekeken, tja, en dan moet je terug hé!




Afijn het was inmiddels bijna 8 uur ´s-avonds, en rond half tien wordt het toch echt wel donker hier, we hebben er dus drie uur over gedaan om thuis te komen, waarvan 1,5 uur door een donker bos, met hééééle hoge bomen waardoor je dus geen ontvangst hebt voor je navigatie en ook niet voor je mobiel, en je komt geen mens tegen.............ik heb met het angstzweet in m'n bilnaad gezeten!!!!!! Had ik maar nooit naar" The blair witch project" gekeken, pffffff....JA HET WAS ENG! Met een grote E!





En dan hebben we nog twee schatjes van kinderen die achterin de auto aan je vragen "zeg mam, je moet nu zeker aan die ene film denken hè??" Ja toen wel ja.....bedankt kinders!












Maar goed we hebben het overleefd, ben nog nooit zo blij geweest om thuis te komen geloof ik.




Op naar een volgend avontuur !!!!!




Groetjes uit een zonnig Melbourne