Over de Wolda`s

04 november 2008



visumstress.......

Gisterenochtend kregen we een verontrustend telefoontje uit Sydney.
De mevrouw van de visadienst aldaar, Denise Jenner, belde Bert op om te vertellen dat ze onze medische gegevens nog steeds niet binnen had, die hadden er allang moeten zijn!
Dus gebeld met TNT-post maar daar werden we ook niet wijzer van, ze waren blijkbaar gewoon verdwenen, nergens meer te traceren, nou dat was dus erg fijn, konden we weer overnieuw beginnen! De druk begint nu wel toe te nemen ook vanuit Australiƫ want daar zitten ze met smart op Bert te wachten.
Na heel veel telefoontjes naar de GGD in Rotterdam en de keuringsarts in Breda hadden we het toch voor elkaar om nog dezelfde dag alles overnieuw te doen, uiteindelijk waren we om 7 uur 's-avonds weer thuis met alle nodige papieren, pffffff...............
Vanochtend vroeg kon Bert meteen naar het hoofdpostkantoor in Breda om daar als de sodemieter alles te laten verzenden met een koerier, dat kost een beetje maar dan moet het ook goed gaan, als het goed is gaat morgen alles met het vliegtuis mee en hebben ze vrijdag alles in huis.
Als het nou niet goed gaat dan ga ik heel hard gillen!!!!

Claudia