Over de Wolda`s

29 november 2008

Lieve mensen, ik begrijp dat jullie graag alles willen zien wat wij op de gevoelige plaat hebben vastgelegd maar onze internetverbinding is nog niet bepaald "je van het"!
We hebben gisteren een tijdje zitten klooien maar we kregen ze er niet op, dus a.u.b. nog even geduld ja!!!!!!!!!!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hebben jullie een stick? Als je ze daar op zet mag je hier morgen wel even klooien hoor ;) Kan Bert de bbq bedienen ahhaha

Anoniem zei

Geduld geduld, wat is dat????

Neem je cam morgen gewoon mee, en maak gelijk dan even wat foto's van Inge, zie ik die ook weer eens.

Anoniem zei

Voor alle nieuwsgierigen onder ons: onder onderstaande link staan de foto's.

http://picasaweb.google.com/wolda.bert/VertrekNaarEnBelevenissenTotNuToeInAustralie#

gekopnl zei

Beste (ex)buren,
We hebben elkaar (vóór jullie vertrek) niet meer kunnen zien en spreken en dat vinden we echt jammer. Wij hadden het druk en jullie... he,he,jullie hadden het pas druk!!! Ik zag jullie heen en weer "vliegen" en alles regelen en ik dacht dat het eind november nog verweg was, maar....Het kwam heel snel en voor jullie,dat weet ik zeker, nog sneller.
Hoe dan ook, we zijn blij dat het jullie is gelukt om een prachtig huis te vinden en dat de Australiërs zo vriendelijk zijn! We weten maar al te goed hoe belangrijk het is als je in een vreemd land terechtkomt.

Het is in NL koud maar droog, de Kerst komt eraan :-)
We zijn bezig met plannen en shoppen en hopen op een paar vlokjes sneeuw. Ik ben echt benieuwd hoe het voelt om met de Kerst in je korte broekie rond te lopen :-)
Dat hoop ik uiteraard op jullie blog te lezen.

Ik moet nog zeggen dat het een raar gevoel is om naar jullie huis hier te kijken en daarbinnen (alweer) niemand te kunnen zien.

Wij wensen jullie het allerbeste in alles wat er nog staat te wachten. En een hele fijne Kerstdagen en natuurlijk een waanzinnig succesvol, gezond en gelukkig 2009!

De hartelijke groeten van Milena, Nermin en Nero en veel kusjes voor Nina en Angelo